HELMA

Mijn naam is Helma en ik run sinds 2015 een tatoo-atelier op de Rumpenerstraat in Brunssum samen met mijn dochter Lotte en onze collega Marcel .

Vóór die tijd werkte ik vanuit mijn privat studio boven  mijn huidige zaak. Sinds 2004 ben ik een autodidact tatoeëerster ,   de eerste 8  jaren  ben ik vooral bezig geweest met het uitvogelen van de coilmachine en de hele techniek erom heen. Na een aantal jaren kwamen de rotary machines op de markt en was er  bovendien volop informatie te vinden over tatoeëeren op internet en vanaf toen ging alles opeens als een trein voor mij. Nu werk ik met een Cheyenne , deze machines maken niet  de herrie   zoals de meeste mensen verwachten te horen in een tattooshop maar werken  heel zacht.

In 2008 is mijn interesse ontstaan voor chicano-stijl , inmiddels vind ik het ook super om met kleur te werken en met name vrouwengezichten vind ik heel interessant. Ik vind het moeilijk om mijn stijl te benoemen maar denk dat wat ik maak het dichts in de buurt komt van realisme. 

Als je  interesse hebt in een tattoo in mijn stijl of iets wat erop lijkt, neem gerust kontakt op en het handigste voor mij is  om dat via Whatsap of Facebook (link onder aan deze pagina) te doen (privebericht) ;Vermeld erbij wat je wilt hebben, hoe groot, welke plek en evt bijzonderheden (littekens / leeftijd /ziekte /een bestaande tattoo op die plek of in de buurt van de plek waar je getatoeëerd wilt worden /betekenis), probeer het zo beknopt mogelijk te omschrijven aub.

Bedankt voor je interesse!! Tel: 0031 6 21 27 40 52

Gemaakt met Mozello - de meest gebruiksvriendelijke websitemaker ter wereld.

 .