Hello

Welkom op mijn website! Mijn naam is Helma van der Weide en ik werk samen met mijn dochter Lotte van den Acker en onze collega Marcel Hendrix in ons atelier op de rumpenerstraat (19) in Brunssum, Limburg. 

Wij zijn geen standaard tattoo-shop dwz wij hanteren onze eigen regels (http://xxhelma.mozello.nl/huisregels/) en onze eigen openingstijden, dwz wij zijn alleen geopend als we werkzaam zijn met klanten. Mocht je een van ons willen spreken dan kan dat via mail of telefoon (klik op de naam van de artiest in de menubalk, wiens stijl je mooi vind ). 

Wij hebben wel alle 3 onze eigen stijl dus kijk goed wat je in gedachten hebt en bij welke artiest jouw idee past. Bijvoorbeeld Lotte is master in sacred geometry, dotwork &mandala's dus om haar voor een skull te vragen is beetje onhandig aangezien onze Marcel daar weer een kei in is. Soms bundelen we onze talenten voor mensen die een project met meerdere stijlen willen , anyhow mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd mij persoonlijk even bellen. 

Bedankt voor het kijken! Have a nice day!Gemaakt met Mozello - de meest gebruiksvriendelijke websitemaker ter wereld.

 .