Hello

Welkom op mijn website! Mijn naam is Helma van der Weide en ik werk samen met mijn dochter Lotte van den Acker  in ons atelier op de rumpenerstraat (19) in Brunssum, Limburg. 

Wij zijn geen standaard tattoo-shop dwz wij hanteren onze eigen regels (http://xxhelma.mozello.nl/huisregels/) en onze eigen openingstijden, dwz wij zijn alleen geopend als we werkzaam zijn met klanten. Mocht je een van ons willen spreken dan kan dat via mail of telefoon (klik op de naam van de artiest in de menubalk, wiens stijl je mooi vind ). 

Wij hebben wel alle 2 onze eigen stijl dus kijk goed wat je in gedachten hebt en bij welke artiest jouw idee past. Bijvoorbeeld Lotte is master in sacred geometry, dotwork &mandala's dus om haar voor een portret te vragen is beetje onhandig aangezien dat meer míjn afdeling is. Soms bundelen we onze talenten voor mensen die een project met meerdere stijlen willen , anyhow mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd mij persoonlijk even bellen. 

Het is niet nodig om met een kant en klaar idee langs te komen, wij vinden het heel leuk om met jou  mee te denken, tenslotte is dit ons werk dus wellicht hebben wij nét iets meer ideeën om jouw tattoo tot een prachtig exemplaar te maken dan iemand die gespecialiseerd is in sanitair. Samen komen de mooiste dingen tot stand. 

Bedankt voor het kijken! Have a nice day!0
 .